Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kärlek i konsten – Bebisvisning

2018-12-11 09:30 - 10:00 UTC

Bebisvisningar – Göteborgs konstmuseum(1)

Hur skildras kärlek i konsten? Under den här visningen tittar vi på verk ur olika perioder i konsthistorien. Genom konsten undersöker vi de normer och regler som styrt vad som setts som bra kärlek, dålig kärlek, och kärlek över huvud taget. Vi diskuterar hur synen på kärlek har förändrats och hur vi ser på den idag.

Kan jag ta med ett litet barn på visning? Vårt svar är ja! På de här visningarna blandas samtal om konst med joller och förtjusta barnskrik när vi tar oss an museets samling och aktuella utställningar. Du som har barn upp till krypåldern är välkommen att följa med på visningar där vi pratar om konsten utifrån olika teman. Kanske tittar vi på hur barn eller familjer har avbildats, diskuterar en aktuell utställning eller granskar den politiska konsten i sömmarna.

Bebisvisningarna är populära så ibland kan det bli trångt. Ett tips är att använda bärsele om du kommer med ett barn som tycker om det. Visningarna sker utanför öppettid och efteråt kan du titta vidare på egen hand.

Vuxna betalar entré till utställningen. I varje kalendertillfälle kan du läsa om visningen innebär en förhöjd avgift. Samling i entrén från kl 10.15.

Detaljer

Datum:
2018-12-11
Tid:
09:30 - 10:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://goteborgskonstmuseum.se/aktiviteter/bebisvisningar/?2018-12-11_10:30

Plats

Göteborgs konstmuseum
Götaplatsen 6
Göteborg, 412 56
+ Google Map
Telefon:
031-368 35 00
Webbplats:
http://goteborgskonstmuseum.se/